Bricscad - teljes értékű CAD rendszer Windows, Linux és Mac OS X operációsrendszerekhez

Próbálja ki a BricsCAD-et 30 napig ingyen!
LETÖLTÉS

A BricsCAD™ mint elsőszámú .dwg CAD alternatíva vált ismertté. A BricsCAD olvassa és írja a .dwg formátumú fájlokat és messzemenően kompatibilis az AutoCAD® programmal. A BricsCAD .dwg kompatibilitási szintje és a több száz kiegészítő szakági alkalmazás együtt az, ami a BricsCAD-et a legjobb alternatív megoldássá emeli a CAD piacon.

A BricsCAD™ a legkedveltebb CAD platform egyre több nagyvállalat és mérnök körében. Ez idáig több, mint 160 alkalmazást ültettek át a BricsCAD platformra, ami a BricsCAD-et az egyik legsokoldalúbb CAD alkalmazássá emeli az iparágban. A könnyen használható - magyar nyelvű - kezelőfelület, a .dwg kompatibilitás, a napi szintű terméktámogatás és az új licencek és frissítések megfizethető árai együtt azok, amik sikeressé teszik a BricsCAD-et. Ezek azok a tényezők, amik miatt a BricsCAD a legjobb választás meglévő AutoCAD® licenceinek lecserélésére, vagy kibővítésére újabb licencekkel.

A BricsCAD a leginkább alkalmazás barát CAD platform az iparágban. Az AutoCAD® kompatibilis API-nak köszönhetően az alkalmazások a forráskód módosítása nélkül futtathatók BricsCAD alatt. Alkalmazás katalógus

A BricsCAD ára és a rendelés menete

A BricsCAD árairól a Bricsys webáruházában tájékozódhat.
A szoftvert megrendelheti a Bricsys webáruházában vagy cégünktől is.
Amennyiben a rendeléssel kapcsolatban bármilyen kérdés merülne fel Önben, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!